Boltunk 1994 óta működik AutoHifiStudio néven. Azóta sok elégedett ügyféllel rendelkezünk.
Számos magyar bajnok autó hifi versenyzőnek segítettünk eredményesen, több autó a nemzetközi és európai versenyeken szép eredményeket ért el. Ezekre a sikerekre alapozva, és a magas minőséget kedvelő ügyfelek kiszolgálása érdekében 2005 óta foglalkozunk nívós high-end moziszobák tervezésével, építésével, kivitelezésével.

 

 

 

Üzletünkben egy moziszobát építettünk, ahol - időpont egyeztetéssel - lehetőséget biztosítunk a bolt nyitvatartási idején túl is a termékek bemutatására. 2012- ben nyitottuk meg új üzletünket, a Hifistudiot, ahol AKG, JBL, Harman Kardon termékeket forgalmazunk azoknak, akik a neves márkák mellett a minőséget és a dizájnt keresik elfogatható áron.

 


 

Az eladásnál fontosnak tartjuk tapasztalataink megosztását vevőinkkel: hogy ne csak a technikai adatok, számok alapján válasszanak, hanem a próbák, tapasztalatok alapján is lehetőségük nyíljon a termékek megismerésére. Így szerezve minél elégedettebb, és visszatérő ügyfeleket. Üzletünkbe betérő ügyfeleinknek teljes mértékű hi-fi kiszolgálást tudunk ajánlani: legyen az autó, lakószoba, komplett házimozi szoba, vagy akár vendéglátó-, szórakozó hely.
Köszönjük eddigi és jövőbeli vevők bizalmát!

 

0

Kosár tartalma